5. december 2010

I sne og slud, EWT rykker ud!Vejret var helt til rotterne, men vi kunne næsten ikke lade en oplagt fiskedag gå til spilde. Slet ikke når nymånen lurer.
Efter at have sneglet os afsted på de danske landeveje, satte bilen sig bare 300 meter fra målet. Efter at have gravet dynger af sne væk, lykkedes det ved fælles hjælp at bringe alle fire hjul op på det, som skulle være vejen, og vi var tilbage på sporet. Vi blev hurtigt enige om, at vi måtte slæbe grej og agnfisk resten af vejen, hvis vi skulle fiske.
Efter en vandring gennem de største snemængder dukkede noget, der lignede en båd op i mørket. Uheldet fortsatte. Båden var dækket af 20 cm sne, og værre var, at nedenunder sneen var 5 cm is, med mængder af vand underneden. Her var det murerhammeren kom til sin ret, og to uovervindelige geddefreaks fik båden klargjort indenfor en halv times tid.
Med Mads bag årene blev grejet sat, imens vi sikkert gled ud på søen.
Gedderne var åbenbart ligeglade med, at sneen væltede ud af himmelen, da de hamrede til vores agn.
Jeg modtog den første fisk over meteren med kyshånd.
Efter godt 10 fisk i båden døde fiskeriet lidt ud, og vi valgte at slå et smut forbi et GPS punkt på en tidlige 10´er, og det var ingen dårlige idé. Mads kvitterede her med dagens største fisk på 113 cm.
14 gedder i båden, med to over meteren ;o"
Rusk for enden
Rasmus Ingemann ;o"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar