18. juni 2011

Sandarter på Gummidyr



Alien eels, fisket bag en paravane, har længe været kendt som en effektiv medicin til de store gedder. Men nu har "ålen" også fundet vej til de store sandart,
http://www.savage-gear.com/galleryBig.asp?id=1769&site=Picturegallery
hvilket vi kan bekræfte, da vi ved at gummidyr er på sandartens spisekort ;-). 
Vi har oplevet et utal af gange, at en stor banan på loddet (Sandart) rejser sig fra bunden, og bevæger sig et utal af meter op for at kigge en agn ud. 
Desværre er det sjældent at disse fisk hugger.
Derfor byttede vi wobleren ud med en mere naturlig agn af gummi, da sandarten ofte går og støder til agnen inden den vælger at hugge. 
Dette gav med det samme udslag i flere fine sandarter. (Billede) Her ses en 5,54 kg fisk som har taget en 17 cm Rattle Smolt.
Jeg vil indrømme at jeg var noget skeptisk, da Mads første gang fiskede denne agn op ad kassen. Mest fordi krogsættet på agnen kun betår af en enkel trekrog. Min skepsis kom dog hurtigt til skamme, da sandarten på forslugen manér indhalere hele agnen, så det kun var en FC-Trace, som stak ud af munden ved landingen.
Desværre er denne agn taget af Savagear´s program, men kan stadig købes i enkelte butikker. 
Heldigvis er gummiagns markedet efterhånden ret stort, så ud over Rattle Smolten og Alien Eel i både 20 og 30 cm udgaven. Kan vi anbefale  Bull Dawg og Swim´n Joe fra Joe Bucher, som ses her http://www.pikeworld.de/index.php?cat=c214_SWIM--N-JOE.html 


><(((E(((W(((T((("Z

Ingen kommentarer:

Send en kommentar