16. september 2011

Optimering til efterårssæsonen

Det er ingen hemmelighed at vi fisker en del fra foreningsbåde, og der er blevet gjort meget, gennem tiden, for at gøre det nemt og hurtigt at opsætte en fiskemaskine på rekordtid.
Det sidste tiltag er en nem måde at transportere ekkolodet på. En gammel indkøbskurv indrettet med batteri og opbevaringsrum.



Billede 1. viser "Ekko kurven" under transport. Ekkolodet er monteret på undersiden af den vandfaste plade i venstre side af kurven. Når ekkoloddet tages i brug, vendes pladen på hovedet i kurven, og ekkoloddets skærm er klar til brug. 

Billede 2.Transportdæksel kan lægges i opbevaringsrummet i højre side, så det ikke blæser i vandet eller bliver ødelagt andre steder i båden. Opbevaringsrummet kan også fint benyttes til opbevarring af en keep/veje sack eller drivanker, som tit er vådt efter en hektisk dag på vandet. 
Pladen, hvorpå skærmen sidder, kan let monteres på bådsiden med en lille skruetvinge, hvis man føler for det.


Ledninger fastholdes let med en stilladsstrips, der benyttes på stilladser til at fastholde plastik afdækning. Det er en kraftig elastik med en fastgørelses mulighed, som Team EWT er blevet særligt glade for. 
Elastikken benytter vi bla. til fastgørelse af sæde i foreningsbådende. Sædet er helt i top til at holde "enden" varm og tør i de kolde måneder. Desuden er det fantastisk, at man kan kaste sig over stangen ved hug, uden at sædet letter og flyver i vandet.




Temperaturerne er så småt på vej ned, og inden længe klare søerne op. Det er efterhånden svært at vente på et godt tandsæt i båden.
 ><<<<<<<<"Z


Ingen kommentarer:

Send en kommentar