10. november 2011

Fisk og foto

Et er at få en storfisk på krogen, noget andet er at få foreviget fangsten. 
Værre endnu bliver det, når man er på rovfiskeekspedition på egen hånd, og pludselig ligger drømmefangsten for ens fødder.Team EWT er blevet særligt glad for Canon Powershot G12. http://youtu.be/n3MkfFzTAwk
Dette lille kamera, er en god mellemting mellem det store spejlreflekskamera, og de mindre pocket kameraer. 
Vi måtte sande, at det store spejlreflekskamera ikke så tit kom ud af tasken, og at de mindre pocket kameraers kvalitet ikke levede op til vores forventninger.
Canon´s G12 har mange små finesser, som er fede at have med på tur. Blandt andet kan det filme i HD kvalitet, men bedst af alt besidder G12 den fedeste selvudløser funktion. 
Når fangsten ligger klar til fotografering i nettet eller i sacken, så monteres G12 på et stativ. Kameraet tændes, og sættes på selvudløserfunktionen, hvor der kan tages op til 10 billeder i en  serie. Endnu bedre bliver det, at G12 kan sættes til først at begynde fotograferingen når du kigger op i kameraet. 
Dette betyder, at du stille og roligt kan sætte kameraet op, indstille funktionen, lægge fisken klar på en væddet måtte, og derefter holde fisken op, kigge ind i kameraet og din fangst bliver foreviget i en ok kvalitet.
Det kræver lige lidt øvelse, at få det til at klappe, men man kommer hurtigt efter det. Det sværeste er i virkeligheden nok at smile i eget selskab ;-)
Tag altid billedet lidt fra afstand, da det giver et bedre billede at redigere i. 
Viser her et par eksempler af et par udemærket billeder, som er taget med selvudløser funktionen og derefter klippet til.
Canon´s Power shot G12 ligger prismæssigt omkring 4500 danske kroner, og kan varmt anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar