22. november 2011

Swim´n Joe leverer

De flirtende gedder måtte have endnu et sats. Denne gang blev der eksperimenteret med et par nye agn og idéer.
14 dage forinden smed jeg en rigtig fin fisk på 10` Swim´n Joe fra Joe Bucher i farven Sucker. 
I dårligste stil knækkede linen lige i klemmen på paravanen, og den gode fisk forsvandt i dybet med en 25 cm gummiagn parkeret på tværs i kæften (Stakkels fisk). Med den plet på samvittigheden, måtte jeg finde en anden farve frem fra gemmerne.
Inspireret af Erik (Pikewallis) http://pikewallis.blogspot.com/2011/11/112cm-og-116-cm.html var det Firetigeren, som kom med på næste tur.




Kom lidt sent ud af posen, så det var med stress stængerne blev sat, og ud over stepperne det gik.
Kun et par slips kom i båden i 3 timer, så jeg søgte tilbage mod et område, som havde producerede en +10 gedde sidste år ved denne tid.
Et langt spinstop var det der skulle til, hvor Swim´n Joe bare hang i vandsøjlen. 
Jeg har skiftet originalkrogene ud med Owner str. 3/0, og monteret mindre springringe, hvilket har gjort den super langsom synkende.


Som det skarpe øje sikkert kan se på billedet, ser det ud som om gedden har været fanget før. Der er et langt sår/ar ved kæften. Derudover ser det ud som om gedden har været taget over nakken med hansker eller tørre fingrer, hvilket har efterladt et grimt ar/sår.
Det ændre dog ikke på de 113 cm og endnu en +10 kg på CV´et ;-)

2 kommentarer:

  1. Fine fisken, grattis med en tier til på lista;) Swimn Joen har gitt meg flere fisk over 10kg siden jeg begynte bruke den i 2008..
    Rart ikke flere bruker den! Helt rå på høstfiske..

    SvarSlet
  2. SHEIT, du giver den gas Rasmus - fine fisk du får i båden pt.

    Mvh

    Frederik

    SvarSlet