18. maj 2012

"Full dressed"Shaker 6' i farven Chartreuse Silk er en jig vi har haft stor succes med på de dage, hvor der skal en stor agn med skrald på farven for at få sandarten på finnerne. Gentagende gange har denne agn udfisket alt andet. For at den virkelig skal gøre maximalt væsen af sig er denne monteret med et SG spinnerblad i den mindste størrelse på maven - midt mellem krogene - og der er desuden stukket et raslestav ned i selve paddletailen.

Denne agn giver ofte temmelig voldsomme hug :-) Vi fisker den altid med et hoved på minimum 25g grundet den store vandmodstand fra halen. Krog str. 6/0-7/0 passer perfekt til denne store agn. På det viste billede er den monteret med et 26g hoved.

Farven er desværre taget ud af CWC's sortiment for 2012, så man kan frygte at den bliver svær at få fat i fremover? Den er dog ikke udgået af produktion og fremgår stadig af Lunker City's hjemmeside. Jeg har dog for en sikkerheds skyld købt en ekstra pakke.

Gedderne har desuden også vist at have en forkærlighed for den fluorgule djævel og denne jig er derfor monteret med wire ud til stingerkrogen. Den største gedde (8kg+) vi har fået som bifangst under vertikalfiskeriet, har været på denne agn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar