29. juli 2012

Slim´mede minder

Der var sat en halv dag af til at få lidt frisk luft under vingerne denne søndag. Desværre ville vejrudsigten ikke rigtigt lege med til det ellers planlagte fiskeri. Så det blev en dappe tur med tons of toastbrød under armen i håb om et par gode rimter på "tørflue".
Jeg fandt hurtigt en stime fisk, som noget tøvende gik til biddet. Jeg fik hurtigt landet et par fisk lige over kiloet, men var ikke helt tilfreds. Det summede af liv, da solen steg op over horisonten, og flere steder kogte vandet af bobler. Der kom efterhånden rigtig godt gang i pladsen, og to slanke men grove rimter på 1,7 og 1,8 kg kom i nettet.Så døde fiskeriet helt ud, og jeg var i rigtig lang tid plaget af småfisk, som saboterede mit fiskeri. Efter en ordentlig fodring og en portion tålmodighed kogte pladsen på ny, og nu kunne jeg fornemme nogle rigtig store fisk på pladsen. Til min store overraskelse blev jeg nu forstyrret af en stime brasen, som nu gik på brødet i overfladen. En stribe på en håndfuld hæderlige brasen, med den største på 3,125 kg kom i nettet. Til min store frustration kunne jeg se rimterne stå helt forstenet og uinteresseret i min fodring, som brasenerne havde overtaget.


Med de sidste stykker brød lykkedes det mig også at overliste en rudskalle, en ualmindelig smuk fisk. Så de små gråskaller inkluderet tjekkede jeg ud med fire arter på et morgenpas, og ja, slim´mede minder fik jeg indhyllet i brasen slim et dejavu tilbage til 2007, hvor Mads og jeg fik løftet nogle fantastiske brasen i dobbelt størrelse efter et meget hårdt stykke arbejde, se mere her: http://everythingwithteeth.blogspot.dk/p/gallery-softgum.html ;-)


4 kommentarer:

 1. Fine fisk Hr. Softgum-fisker :-) Åja, de brasener kom dæleme ikke på land uden blod sved og tårer...

  SvarSlet
 2. Fine fisk.

  Lidt længere skæg og en majspibe, så er det sgu dømt Jens Ploug:) :)

  SvarSlet
 3. Hmm..... Spørgsmålet er om hr. FH kan tillade sig at være så kæk kun iført slipsegedden ? ;-) Alle ved fuldskæg giver mange og store gedder ? ;-)

  SvarSlet
 4. Haha, tror (desværre) jeg har nemmere ved at få en større gedde 2012 end TEAM EWT end at få fuldskæg. Så kan du selv vurdere chancerne:-) (NOT GOOD).
  Jeg planlægger en spurt i efteråret (mht. gedderne).
  Stram line:)

  SvarSlet