17. april 2013

Travlhed og sandartdrømme

Der er gået en rum tid siden sidste opdatering grundet et tungt fint tæppe hæklet af alt for meget at se til på job. Har dog fisket et par få korte stunder både efter aborre og sandart, dog uden det helt store at berette om. Jeg ser frem til et par velfortjente feriedage omkring Stor Bededag, som er skrevet i sandartens tegn. Et lille forberedende indkøb, og ja, den blå anemone blomstrer så......


Det er jo rart at skæve til et par rigtig fine fangster af både mini Hansen http://teamtightline.blogspot.dk/2013/04/mini-hansen-prsenterer.html
og Michael Howalds makker Helveg
http://howaldfishing.blogspot.dk/2013/04/helveg-med-sin-drmmesandart.html

3 kommentarer:

  1. Blå anemoner og lakridspiper - det lugter langt væk af planer om seriøse sandarter:) Håber der bliver god grund til at fyre op i piberne!

    SvarSlet
  2. Alligevel utroligt, at den blå anemone kan havne hjemme i Ingemains have ;-). Anemonefrø er kendt for at flyve med vinden med utrolig præcision ;-).

    SvarSlet
  3. Ha, ha.... Ja, ja! Os med grønne lange fingrer ved at den blå anemone kræver en meget sandet jord for at trives. Og da jeg jo bor på sandbakken Trolden slæbte til byen i håb om at slukke for byens evigt larmende kirkeklokker, må der jo have været et frø iblandt. Lidt som at finde nålen i høstakken, eller 8 Kg's sandarten i søen ;-)

    SvarSlet