5. maj 2013

Westin Teez Tail

Så ramte den endelig de danske butikker. Har glædet mig en del til denne agn, da den har lidt mere fylde i kroppen end de traditionelle splithaler. Der er på mange måder kælet lidt ekstra for denne jig i form af eks. brystfinner og raslestave, som nemt monteres i et lille støbt hul i jiggen.
Jeg forventer mig en del af denne agn, så lad Juni komme lidt snapt!


2 kommentarer:

  1. Juni kan kun komme for langsomt ja! De ser ganske indbydende ud, men hvordan er kvaliteten/konsistensen i de nye Teezers?

    SvarSlet
  2. De nye Teezers lever op til mine forventninger hvad angår konsistens, og kvaliteten er bestemt på højde med den så velkendte Lunker City agn. Selve massen af kroppen har samme størrelse som Fin-s 10" på denne 8". Som det ses er gummiet tyndere i haleregionen, hvilket nok giver en livlig simrende hale, uden de store armbevægelser. Synes det er positivt, der dukker et par knaldfarver op i serien, men ellers synes jeg mange af de udvalgte farver ligner hinanden til forveksling. Kunne godt have ønsket mig lidt mere forskelligt og noget med striber og lidt glimmer. Men det kan jo være det kommer?

    SvarSlet