20. januar 2014

Svartzonker tailbaits

Godter fra Svartzonker.
Jeg var så heldig at der under juletræet lå en (delvis) hård pakke med et par Svartzonker tailbaits samt nogle pakker Big Tails. Det drejer sig om en Svartzonkertail (plastversion) i shallow udgave, samt en McMio Tail, ligeledes i plastversionen. Det er nogle agn jeg længe har ønsket skulle indfinde sig i min grejkasse. Har dog endnu ikke fundet en dansk forhandler, og da jeg vrider mig over at skulle
betale en mindre formue i fragt fra det svenske, har jeg ikke fået fat i dem siden sidste vinter. Her var jeg så heldig at få fat i en Wolf Tail. Denne agn leverede fisk fra første færd, men blev desværre mistet på samme tur :-( Jeg synes dog at agntypen havde vist nogle åbenlyse kvaliteter og jeg ville derfor gerne supplere med flere.
Monteret med Big Tails.
Svartzonker producerer en Big Tail til sine tailbaits som man nemt kan skifte over til hvis man ønsker at få en større agn. Den lille McMio monteret med Big Tail har været ret populær i det svenske, og det er virkelig også en agn der er super livlig i vandet. Jeg har kun lige haft dem dyppet for at se hvordan de gik, men jeg glæder mig til at få dem testet rigtigt. Zonkertail Shallow er virkelig shallow. Den er nærmest flydende, men trækker sig selv ned til ca. 0,2-0,5 meters dybde ved jævn indspinning. Et par større kroge og tykkere springring skulle dog nok kunne gøre den langsomst synkende, ellers kan et ligge eggsinker i hægten klare den sag. McMio synker ganske langsomt. Umiddelbart vil de være perfekte til det laaaaangsomme før-legs fiskeri. Glæder mig til at prøve dem.

4 kommentarer:

 1. Jeg gi'r 5 point for juledugen som underlag :-D

  SvarSlet
 2. Kan gi tips om at bruge big tail til SvartZonker McTail med tailtip up som kan ses i denne video fra 5.50 af SvartZonker selv http://www.youtube.com/watch?v=8GB9MoikwcE. Har givet mange fine gedder hvornår intet andet har varet effektivt under mine fisketurer i Danmark, både i sø og brakvand. .

  SvarSlet
 3. Hej igen , en lille opfølgning på big tail. Fangende denne fine gedde på en mcmio fegis med big tail i weekenden. Du kan se gedden her: http://predatorfishingscandinavia.blogspot.dk/2014/03/mcmio-levererade-nytt-pb-pa-111kg.html
  Så de virker fint i de danske med:)

  SvarSlet