24. februar 2014

Mål nr. 2 for 2014 - Tjek!

10,5 kg perfekt vintertorsk.

Jeg havde som et af målene for 2014 at få en 10+ torsk i min fars jolle. At endnu et mål for 2014 skulle blive nået på årets første tur - og endnu en gang som som første fisk på dagen - lå dog ikke ligefrem i kortene. Strømmen løb langt fra perfekt - den løb faktisk slet ikke, men vinden var dejlig svag, så vi besluttede at tage på vandet og se om det kunne lykkes at finde nogen fisk.

Vi startede ned at søge efter buler, men vi fandt ikke rigtig noget der var værd at smide på, så efter et par dyp med de tunge grejer blev de pakket væk til fordel for de lettere og mere livlige pirke. Vi stoppede på et område med lidt "fnuller" på loddet. Det gav bonus med det samme med en super flot torsk på 10,5 til Jens. Vi kørte på med det lettere grej resten af dagen og fiskeriet var til tider rigtig godt med fisk på stribe. I alt var mere end 25 torsk forbi båden i løbet af dagen.

SG Sandeel 150g og Jensen Pirk 200g kunne de ikke stå for. SG Butch Lite 15-55g med et Revo Toro 51 og 0,18 fletline er i øvrigt et super fedt sæt til vertikalfiskeri/let pirkefiskeri med jighoveder op til 100g. Stærkt underholdende når forholdene tillader at nedskalere grejet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar