30. april 2014

Når drømme bli´r til virkelighed…...

…. og der er udsalg på bananer i frugtboden.

Opsummering April 2014.

Da jeg startede med pelagisk vertikal fiskeri, var det klart for øje, at metoden med tiden skulle kaste en ny personlig rekord af sig. Men hvad jeg ikke havde troet var, at det skulle tage næsten 3 år før det lykkedes. 3 års hårdt slid, med mange lange frustrationer til følge……… som næsten er glemt nu ;-)

Fiskeriet denne måned var planlagt til mindste detalje. Rygsækken fuld af erfarringer, oplevelser og viden høstet fra de forrige sæsoner. Nu skulle der følges op på tanker, teorier og pladser i to forskellige vande.
…. Og noget må jeg åbenbart have gjort rigtigt?


8,49 kg 84 cm
7,43 kg 88,5 cm

7,25 kg 84,5 cm

Alle fisk er fanget på Westin Twin Teez, som er rykket ind som et klart førstevalg i mit pelagiske sandartfiskeri.
Uddybende fangstrapport kan læses i Maj nummeret af Fiskeavisen.

Knæk og bræk til geddepremieren derude.

5 kommentarer:

 1. Imponerende fangster - tillykke.
  mvh.
  Jonas - www.rokkerne.dk

  SvarSlet
 2. Tillykke med de flotte fisk og den nye PR! :)

  SvarSlet
 3. Sådan der, fedt når det bare spiller...stort tillykke ;)

  SvarSlet
 4. Sindsyg tur med 2 så gode fisk. Mange gange tillykke. Det kunne være man skulle begynde at fiske sandart i April... Jeg har fanget dem op til 96 cm. efter legen - tør slet ikke tænke på hvad den kunne veje hvis den havde kondition som din fisk på 8,49. Hvor lange fisk har du fået efter legen?

  Hilsen Thoke

  SvarSlet
 5. Takker :-)
  Thoke:
  Ja, syg dag på vandet, som nok ikke kommer til at gentage sig lige med det første. Men det er jo det som i sidste ende holder os igang.
  Der er i hvertfald vægt i dem i april, men fiskeriet har stadig ikke været nogen dans på roser, men du kender det jo. Nogle dage sidder man bare og klør sig i håret, og tænker hvad man gør forkert. Og ja, så render man ind i dage som denne.
  Jeg har personligt ikke fået længere fisk end 88,5 cm. Så du har ret, en 96 cm ville nærme sig en tocifret vægt, som vi ikke takker nej til ;-)
  Oplever at konditionen svinger meget både fra vand til vand, og faktisk også i det enkelte vand. Tænker at de store sandarter har år hvor de virkelig topper rent gydemæssigt, og andre år, hvor de bare er mere moderate eller helt finder på at springe over? Måske også noget med alder?
  Der er jo også forskellige stammer sandart udsat i vores vande. Nogle korte og kan blive ekstremt fede, imens andre vande levere lange slankere fisk. Det kunne være spændende med noget mere viden omkring dette.
  Har fanget rigtig mange fisk omkring 80-85 cm med vægt svingende fra 4,5-8,5 kg. Så +8 må være ægte amerikaner ;-)

  SvarSlet