4. oktober 2012

Oprydningssalg

Jeg har en del fiskegrej der er for godt til bare at stå derhjemme og ikke blive brugt. Noget af det er nogle gamle travere der er blevet udskiftet med noget nyt, andet er nyt grej der bare ikke lige fandt sin faste plads i mit grejarsenal. Skulle noget af grejet have interesse kan jeg kontaktes på tlf. 60615180 eller madsjyde@gmail.com for bud og spørgsmål. Grejet kan afhentes i København, Allerød eller Næstved efter aftale.

/Mads


2 x BeastMaster 12 fod 50-100g, (til fastspole) 500 pr. stk.
Brugt få gange, små kosmetiske ridser i lakken som det kan ses på nr. 2 billede. Kraftig kastestang der har en aktion allá en 2,75-3,0 lbs karpestang, dog har den fuldt korkhåndtag.

.
 
 

Fox Predator XS Spin 9 fod 20-60g, 700kr
Lækker predator spinnestang fra Fox. Mange fede detaljer såsom overlappende spigotsamling og krydsvævet klinge. Let brugt. I original stangpose.

 
 

SOLGT - BFT Soft 6,6 fod Jagt og Fisk Special Edition, 300 kr
Let brugt. Fungerer fint sammen med f.eks. Cardiff 301A herunder.
I original stangpose.

 
 

SOLGT - Shimano Cardiff 301 med 0,36 PowerPro påspolet, 350kr
Let brugt, men uden synlige ridser.

 
 


SOLGT - Amb. C3 5501 Made in Sweden. En gammel klassiker fra sluthalvfemserne. Desværre skal bremseskiverne skiftes. Er ellers i fin stand og i originalæske. 100kr.

 
 


Shimano Technium 7,6 fod 20-30 lbs. 300 kr.
Relativt kraftig havstang. Perfekt til fiskeri på vrag hvor der er brug for lidt ekstra muskler til at trække fiskene fri. Brugt på en enkelt tur. Enkelte kosmetiske ridser. Fremstår ellers som ny. I original stangpose.

 


SOLGT - Berkley Lightning Rod, 10 fod, 15-55g med trigger. 150 kr.
Fin stang til geddefiskeri. Brugt, men i pæn stand. I original stangpose.

 
 


SOLGT - Shimano Baitrunner 5000GTE. 300 kr
I original æsken. Ekstra spole. Kun let brugt. Kun små kosmetiske ridser. 


3 kommentarer:

  1. Hej Mads,

    Kan du ikke lægge Ambassadeur hjulet til side til vores gummi aften. Jeg er interesseret. Måske du også kunne tage Fox stangen med. Ville gerne lige mærke og se den :-).

    Ses - Hygge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Michael, jeg har taget hjulet fra til dig, men hvis der er nogen der er interesserede i Fox stangen bliver den solgt til anden side. Hvis den ikke bliver solgt har jeg den med til store gummi bytte dag.

      Knæk og Bræk!

      Slet
  2. Hej Mads

    Er din Shimano Technium havstang stadig til salg?

    mvh Ask

    SvarSlet