7. november 2012

Bulldawg Magnum leverer

Dagen startede med iskold vind og silende regn, så vi havde ikke vildt travlt med at få pakket bilen og sætte kursen mod søen. Fremme ved søen stoppede regnen heldigvis og da vi havde fået gjort båden klar var der endda kommet lidt sol på himlen - dejligt!

Vi havde aftalt at give jerkbaitene en chance da vi på de sidste ture havde fået angrebet paravanerne inde over lavt vand. Det kan siges kort 2,5 time med jerkpindene, resultat: 0 hug.... Kulden havde åbenbart fået fiskene til at rykke ud over dybere vand.


Dagens to kombatanter
Vi sadlede derfor om til dørgestænger og satte kurser ud over søen. Jeg har fisket en del med mine to Bulldawg Magnums siden Hr. Jæger var så venlig at købe dem til mig da han var forbi Attitude Baits. Det havde indtil i søndags været med meget begrænset succes, men det skulle vise sig at jeg åbenbart ikke har brugt dem på de rigtige dage. En lille dyst blev sat op, Real Eel Firetiger vs. Bulldag Magnum, to agn der umiddelbart har mange af de samme egenskaber men men, de små forskelle skulle vise sig at have stor betydning i dag.
5 kgs gedde gnaver i en Bulldawg inden genudsætning

Den første time skete der ikke det store, men da vi passerede en pynt vi ikke har brugt ret meget tid på før, fik vi i hurtig rækkefølge fisk på 5,0 - 6,2 - 7,3kg. Fisken på 5 og 7,3 faldt for Bulldawgen. Endelig en bedre fisk på den nye agn.

6,2kg på den gamle favorit

Også sidste sæsons topscorer Alien Eel i Magic farven slog til, men først da Rasmus ville se om den havde været i bunden og rullede den ind for fuld kraft. Smask! Så var Edge Dynaic'en rykke godt i bund. Flot fisk i super kondi.

7,3 kg

De næste par timer kom der yderligere en god håndfuld fisk i båden, men ikke flere over 5kg. Vi kunne tilgengæld glæde os over et fantastisk solskinsvejr hele eftermiddagen. Forhåbentligvis er der mere held med spinnekæppen næste gang vi forsøger. Og hvordan gik det så med den lille gummidyst? Tja, en regulær afklapsning er vel det bedste ord at beskrive det med. 6 - 0 til Bulldawg'en. Hvad der lige gjorde forskellen i dag er svært at sige, men forskel, det var der.

4 kommentarer:

  1. Flot serie rovfisk! Utroligt at Bulldawg'en kunne udfiske den rigtige ål så overbevisende!

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Godt at høre at de virker;) Helt utroligt at de er Ålen SÅ overlegen

    SvarSlet
    Svar
    1. Som jeg skrev, så er det første dag de rigtig slår til. Den sort/sølv/røde har jeg endnu kun fået et enkelt hug på de dage hvor den har fisket sammen med real eel i naturtrofarver, sååååå.... Men altså lige i søndags, der var den gule totalt overlegen :-)

      Slet