10. januar 2013

Når vægten er det vigtigste

Vi har længe haft glæde af en Berkley digitalvægt, som egentlig har virket upåklageligt i lidt over en sæson. Tilsyneladende har fugt taget livet af displayet, som nu kun virker halvt (men vi har heller ikke været sød ved den). Derfor har vi i et stykke tid måtte "nøjes" med de gode gamle fjedervægte fra Salter Super Samson, som nærmest er umulige at slå ihjel. Men da vi synes det er sjovt med de sidste decimaler faldt valget på Salter Electro Samson i 25 kg, som vi fandt en rigtig god pris på hos Predatorsportfishing.dk, så nu kan 20+ bare komme an ;-)





2 kommentarer:

  1. Fornuftigt valg. Ulrik og jeg har også en hver, og har haft dem i 5 år uden nogen problemer.
    Vi mødte en gut for et par år siden, hvor hans billige 10 kg. berkley digitalvægt "gik i bund" på en gedde. Da vi kontrolvejede fisken vejede den 8 kg.
    Normalt kan vi andre være lige glade med om folks vægte vejer korrekt. Men når man fisker konkurrencer er det fustrerende at nogle fiskere bruger dårlige vægte. Så en opfordring til jævnligt at kontrollere vægten uanset type.

    SvarSlet
  2. Er helt enig, det er jo kun én selv man snyder :-). Jeg har gjort en dyd ud af at kontrolveje digitalvægten op imod fjedervægten flere gange om året. Derudover har jeg altid en fjedervægt med i tasken som reserve. Så jeg lader også opfordringen gå videre herfra.

    SvarSlet