15. juni 2016

Premieresandart og ny længde PR

88 cm, 5,880 kg
Efter den fantastiske afslutning på forårssæsonen, var sandartpremieren i juni længe ventet. Vi måtte dog vente helt til weekenden før vi kunne komme på vandet.

Vi var på vandet ved 6 tiden, og vi havde ikke været på vandet i mere end et kvarter før den første fisk smældede til gummidyret der blev sænket ned i panden på den. Fiskeriet var ganske godt, men
der var ingen større fisk i mellem. Ved 10 tiden kom der dog et godt ekko ind, 10 meter nede. Fisken betænkte sig ikke mange sekunder før den klappede til en gammel klassiker: Lunker City 7" Fin-S Fish i Arkansas Shiner.

Fighten var udramatisk, men da fisken første gang synedes under båden blev nettet dog alligevel fundet frem ganske omgående! Sikkert i nettet kunne vi dog konstatere at fisken var helt udleget. Fisken var med sine 88 cm ny længde PR for mit vedkommende. Vægten kunne dog ikke knibe sig over 6 kg.

Vi har været på vandet yderligere et par gange i løbet af juni, men der har gedderne totalt domineret fangsten og det er ikke blevet til yderligere sandart over 3 kg. Gedderne leverer tilgengæld ypperlige fights i det varme vand. Særdeles underholdende på det lette grej.

Knæk og bræk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar