16. april 2012

Lunker City Ribster


Gummiorm kan være super giftige på dropshot til aborrer. De bevæger sig ved de mindste bevægelser og kan stort set fiskes statisk - en stor fordel hvis fiskene står parkeret inden for et lille område.

Vi har før haft rigtig godt fiskeri på Zoom 4' Dead Ringer nederst på billedet, både i Chartreuse Pepper som er afbilledet og specielt en mere afdæmpet grå/grønlig farve med glimmer som vi desværre ikke har kunnet skaffe siden.

I påsken var jeg en tur forbi Malmø og fik tid til at smutte forbi Sportfiskegiganten. En butik der er værd at besøge hvis man er på de kanter. Der blev suppleret lidt til vores beholdning til vertikalfiskeriet, og da jeg snusede rundt i jigbaren faldt jeg over disse nye Lunker City Ribster, en model der er ny for 2012. Måtte have dem i disse to fede farver, Watermelon Red Flake (øverst) og Arkansas Shiner (midten). De som altid i lækker kvalitet og ser super livagtige ud i vandet, som man kan se på demovideoen på lunkercity.com.

Det er ved at være sidste udkald for at få en rogntung aborre i år, men Tryggen plejer at kaste nogle imponerende fisk af sig indtil et godt stykke ind i april.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar