19. juni 2012

Vertikal jig


En tommelfingeren nedad, til Gamlers Flapp´n shad i farven Texas Tea. Den gule hale er simpelthen ikke integreret godt nok, og ryger meget let af. Det skal dog nævnes, at det kun er denne model/farve, som taber halen. De ensfarvede er støbt ud i et, og holder langt bedre.

Som opfølgning på sidste indlæg er der selvfølgelig som Mads skriver i kommentartråden tale om efterhængere i flex softwire. Til forfang har vi indtil nu benyttet fluorocarbon i 0,35 - 0,50 mm. Vi har egentlig mistet utrolig få fisk på den regning, og derfor vores førstevalg.
Der er ingen tvivl om at diverse duft materialer som fiskestrimler, orm, spray osv. er udslagsgivende på dage, som f.eks ses her: http://www.eu.purefishing.com/blogs/sv/jonas-hellstrom/2012/06/17/fiske-i-dagarna-tre/. Endnu har jeg ikke selv fundet nogle af delene udslagsgivende i frivandet.

Fiskeriet med døde agn efter sandart har jeg endnu ikke ekseleret i, men regner bestemt med at prøve det af i indeværende sæson. Om så det bliver fisk i samme dimensioner som i Akersvannet kan man jo kun drømme om...... Tror jeg nøjes med at ønske mig +6 kg sandarter til at starte med ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar