7. marts 2013

Lille hul i isen


Sulten som vi rovfiskere jo er i denne tid, hvor tiden for geddefiskeriet efterhånden render mod enden, må man benytte hver en chance som byder sig. Denne dag bankede solen ned fra en skyfri himmel, fugle og dyr havde travlt, og var om noget kommet i forårsstemning. Peter fra team Tight line og undertegnede tikkede ud, og var om noget klar med kasteskyts.
Vi startede med lidt kastefiskeri på en håndfuld vante pladser, hvilket resulterede i en enkelt gedde til os hver. Vi blev enige om at sætte dørgestængerne, og søge den del af søen, som var uden is. Et par mindre fisk kom i båden, uden det kan kaldes champagne fiskeri. Det lunede dog noget, da en velproportioneret gedde på 108 cm valgte at indhalere min ene wobler. Et godt hoved kom til syne i vandoverfladen, og en godkendt gedde på 9,67 kg kom med Peters hjælp i nettet.
Lidt tumult efter vinterdvalen resulterede i at kammeraet blev sat på en forkert indstilling, så billederne er ikke verdensklasse...... Men metergedder luner ;-)


2 kommentarer:

  1. Flot, flot fisk! Og ret imponerende at I kan finde åbent vand - næsten alle søer i nordsjælland har stadig låg på. :(

    SvarSlet
  2. Jo tak, kan da også lige tilføje at søen lukkede igen dagen efter. Det er op ad bakke det førleg fiskeri for fjerde år i træk. ;-(

    SvarSlet