6. oktober 2015

Afslutning på Dansk Brakvands Cup 2015


                            

Fiskeriet var ikke prangende, da ingen vind og fladt vand sjældent er ensbetydende med rigtig godt geddefiskeri. Godt 105 både, med størstedelen af Danmarks bedste predatorfiskere, fik kæmpet sig igennem to dages virkelig svært fiskeri.

Teamet præstation må betegnes som godkendt resultat under de givne forhold, 7 gedder i båden, 3 mistet ved bådsiden, og yderlige en håndfuld følgere.
Desværre var der ingen af gedderne, som rakte til det overdådige præmiebord. Der var tale om en sølle mangel på 3-4 cm.


Meget fortjent, efter teamets mening, rendte Søren Vesth med 1. Pladsen, med en rigtig flot gedde på 111 cm. Stort tillykke til Søren. Endnu bedre kan det nævnes, at fisken blev fanget på en god gammeldaws klassisk geddeagn fra Westin. Foto af vindergedden kan findes her:

Arrangementet blev styret meget professionelt, med mange fede præmier. Der er ikke længere nogen tvivl om, at arrangementet har en fremtid. Vi vil meget gerne støtte op omkring arrangementet i fremtiden. Dog ville det ikke gøre noget, hvis arrangementet blev flyttet et par uger frem, så der måske var endnu større chance for, at der var rykket nogle fisk ind på det lave vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar