17. september 2012

Norgesforberedelser

Onsdag til søndag er jeg i Havøysund og hjælpe med at sejle bådene fra Norway Guidefishing til Breiviksbotten. En tur på ca. 70 sømil, så vi håber på godt vejr. Der er desuden rigtig mange spændende steder at fiske af på turen fra Havøysund til Sørøya. Bådene skal tages op når vi kommer frem og så skal der skiftes olie, impeller og brændstoffiltre så de er klar til overvintring og forårets skreifiskeri.

Jeg har guidet for Norway Guidefishing et par sæsoner, men har desværre ikke fundet tid til at tage derop i år. Nu kommer jeg dog alligevel afsted nogle dage og hvis alt går vel får jeg 3-4 fiskedage. NGF har desuden en blog der opdateres stort set dagligt i sæsonen. Hvis man har lidt saltvand i blodet er det altid værd at klikke den vej forbi fra marts-september.

Jigboksen er blevet åbnet og alle agn er blevet efterset og har fået nye kroge og efterhængere. Aldrig gå ned på en dårlig knude eller sløv krog! Har ud over et udvalg af Storm og SG jigs også et par Royber Jigs med denne gang. Stor fed curlytail på den ene Royber. Bliver sjov at prøve.

Har lavet et nyt ophæng til efterhængere til denne tur. Har bukket et øje i rustfripianowire og trukket på efterhængeren. De to ender bliver stukket i gummiet og holder efterhængeren på plads.



Ved hug bliver wiren trukket ud af gummiet som det kan ses på det sidste billede. Det bliver muligvis et design der kan arbejdes videre med til dørgefiskeriet med store shads og 25 cm 4-Play. Nu må vi se om det er et hit.


4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Mange tak. Forhåbentligvis kommer vejret til at være med os så vi kan komme ud og flexe stængerne i bund. Det er nu ikke kun flynder der skal fiskes efter, det bliver lidt af det hele hvis det bliver muligt :-)

      Slet
  2. Husk nu vægtfordelingen: 20 kg jigs til et par rene underbukser. Skip og skræk, og husk manden som peger med piben har altid ret ;-)

    SvarSlet
  3. Piber! Du siger noget... jeg må huske at få lakridspiben med nordpå, ellers går det aldrig godt :-)

    SvarSlet