23. oktober 2012

Real Eel del. 2

Jeg havde endelig fået slået kløerne i en Real Eel 40 cm. Agnen skaber en god meget naturtro silhuet. Agnen kan fiskes ultra langsomt (under 1 km/t), hvor halen stadig går, hvilket kommer til at blive giftigt i det kolde vand over vinteren.
Det var en super dag på søen, hvor den lidt skuffende start for et par uger siden, blev vendt til en ret positiv oplevelse både på vejr, fangst og debuten med Real Eel.
Dagen startede lidt sløjd, men vi fik kæmpet os op til et godkendt resultat med to fisk over meteren. Denne formodet hanfisk på 104 cm og 7,55 kg, som virkelig gav rusk i stangen, og startede med et fint udløb efter at have indhaleret "Den ægte Ål"og flere fulgte. Fantastisk fisk i super vejr. (Nogle gange lidt for godt). Optur over at være spændt for en meterfisk med den fighter-vilje.


.......og så blev det Hr. Jyde´s tur til at blive spændt for.
Fortsættelse følger.............

3 kommentarer:

  1. Flot flot fisk. Hold fest nogle store bølger, der var på søen den dag ;-).

    SvarSlet
  2. Nydelige fisk I har fanget på ålene og jeg er ikke i tvivl om, at der vil blive fisket rigtig meget med dem her i vinter. Nu skriver I selv, at den kan fiskes på under 1 knob og stadig bevæge sig optimalt, men hvilken dørgehastighed anvender I al almindelighed her i efteråret? Tænker både på ålene men også woblerne.

    SvarSlet
  3. Tak, tak.... hastigheden ligger som regel på 1,5-3 km/t til gedderne.
    I starten af sæsonen i det lune vand, plejer de ikke at være bange for lidt fart. Senere når vandtemperaturen falder, plejer farten at følge med. Men afveksling i farten spiller en stor rolle i vores fiskeri.

    SvarSlet