27. november 2012

Nyt Jubilæum

I går rundede EWT´s blog 50000 hug, hvilket vi betegner som et skulderklap fra jer derude.
Maj 2008 kom bloggen til verden, som et af de første udelukkende ferskvandsblogs. Håbet var at sprede smittende fiskeglæde omkring vores tre ynglings rovfisk Gedde, Aborre og Sandart. Samtidig er det en god fiskedagbog for én selv, hvor man tit får reflekteret over tingene når de skrives ned. Hvilket er uvurderligt for at forbedre sit fiskeri.
Varme giver det også at se, at det mest læste indlæg all time er vores fyldestgørende artikel fra Fiskeavisen: Effektiviser dit rovfiske.
Besøgstallet er støt stigende, og ligner enhver bjergbestigers drøm på graf, med en start på nul og nu med 5500 hug om måneden. Overraskende er det ikke at Pikewallis.blogspot.com er vores største trafikkilde, men at over 38000 af de 50000 besøgende er fra Danmark det er da positivt. Vi er glade for de få af de 38000 danskere, som giver deres besyv med på diverse indlæg, og lad det samtidig være en opfordring til flere om at følge trop.

Samtidig er det rart at se at mange andre danske rov-/specimen-fiskere har oprettet en blog, hvor de beretter om deres fiskeri. Lad mig lige smide en stribe på, som bestemt er værd at følge:

http://teamtightline.blogspot.dk/
http://howaldfishing.blogspot.dk/
http://teamivertic.blogspot.dk/
http://luciofishingteam.blogspot.dk/
http://lichtenbergssportsfisker.blogspot.dk/
http://specimenfisker.blogspot.dk/
http://trawleren.blogspot.dk/
http://teambluemagic.blogspot.dk/
http://pike85blog.blogspot.dk/
http://pikeflydenmark.blogspot.dk/
..........og så dem jeg har glemt ;-)

Pt. roder vi med nogle nye tiltag for bloggen i det nye år, hvilket nok ikke gør den mindre interessant at klikke forbi i fremtiden.
Tak, uden jer var det aldrig gået.
......Og lad os så fange en STOR!

7 kommentarer:

  1. Gratulerer med jubilæumet, og takker for mange fine informative artikler. Fortsæt det gode arbejde, og stop så det snyd med at bruge levende agnfisk ;-).

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha ha :-) Howald, det er ikke snyd, vi vælger bare den metode vi mener er mest effektiv på dagen, og da vi fik mulighed for at skaffe nogle agnfisk med et minimum af arbejdsindsats, så var det bare med at få badet nogle habile skaller - hvilket jo som du jo har kunnet se - gav pote ;-)

      Slet
  2. Jeg vil i øvrigt gerne have lov at rette "udelukkende ferskvandsblogs" til "udelukkende predator blogs" :-) Saltvandsfisk med tænder er i den grad også velkomne!

    SvarSlet
  3. Ha, ha, ha...... Jeg kan høre at Howald ikke fik den store igår, eller ? Tag og få dig et arbejde, så vi andre ikke skal rende og være misundelig en hel arbejdsdag ;-)

    SvarSlet
  4. Ha, ha, ha...... Jeg kan høre at Howald ikke fik den store igår, eller ? Tag og få dig et arbejde, så vi andre ikke skal rende og være misundelig en hel arbejdsdag ;-)

    SvarSlet
  5. Flot jubilæum og tak for linket til LFT. Det bliver spændende at se jeres "nye" tiltag i det nye år. :)

    SvarSlet
  6. Heller ikke igår ;-). Levende skaller er uden tvivl klodens bedste gedde agn, ingen tvivl om det. Er bare blevet afhængig af trolling. Man får det dækket så uendelig meget mere vand end ved andre fiskemetoder, plus det er super effektivt. Jeg er godt tilfreds med mit efterår - er jo stadig igang med at lære et par nye moser at kende ;-). HJÆLP !!!!.

    SvarSlet