10. august 2015

Opsamling på sommer sandart

Årets Sandartpremiere blæste væk, som for så mange andre rovfiskere i DK.
Virkelige svære forhold for en frivands-vertikalfisker, hvor rygsækken blinker rød for et, NO GO! Fiskehjernen forsøger manipulerende at overbevise én om noget andet, men man skal vælge sine kampe med omhug, det har vi lært.

Vi fik fisket lidt sporadisk i løbet af Juni/Juli, hvor afslutningen på dette halvår blev en aften i selskab med Angus Young..... Men det nu en anden historie.

Sandart fiskeri er ingen dans på roser, og fiskene har ikke kravlet op ad linen. Der har virkelig været kæmpet for hver en fisk. Sandart fiskeriet svinger jo en del fra år til år. I år har vi måtte nøjes med de slanke piger.
Sjov erfaring vi har gjort os er, at farverne, som har leveret fisk, har været noget anderledes end forrige sæson. De favoritter som leverede sidste sæson, har fået den ene afvisning efter den anden.
Man må formode at modebladet; Sandartmagasin, har skiftet trendfarverne ud i år.
Så må man jo glæde sig over, at vertikal-grej-kassen indeholder et vælg af farve- og størrelses-kombinationer. Slimteez fra Westin har faktisk udmærket sig suverænt godt for teamet dette første halvår, så det bliver spændende at se om trenden fortsætter året ud.


Her et par billeder af et par fisk i 5-6 kg´s klassen.

Slank udleget fisk et sted i 80´erne (cm) En 89 cm lang og yderst velfightende, som virkelig bed fra fra sig
Ingen kommentarer:

Send en kommentar