30. december 2012

Størst til sidst

Så blev det tid til en af årets sidste ture ved gedderoret. Der var åbent vand og højtryk, så der var ikke meget andet at ønske sig end et par varmegrader og lidt rusk for enden.

Fiskeriet var heller ikke til at klage over med et par fine fisk i båden. Som året før, landede Mads hans største gedde for året på årets sidste tur. 113 cm og 9,4 kg. Jeg var ellers sikker på det var en +10 kg, da den gled i nettet. Den havde virkelig længden, men manglede desværre lidt kondi, men flot fisk.


En meget tilfreds piberygende Hr. Ingemann ved årene. Der skulle dog lidt kæbegymnastik til at ryge en næsten frossen pibe.



4 kommentarer:

  1. Man fristes til et lille nytårsrim:

    Selv i bidende kulde og med kolde hænder
    er EWT-drengene ude efter fiskene med tænder
    og selvom fangsten nogle gange kniber
    er der altid hyggegaranti med lakridspiber.

    Godt nytår drenge! Håber I begge får et lykkebringende og fangstrigt 2013.

    SvarSlet
  2. Hej Jeppe
    Det er squ lyrik på højt plan, verdensklasse!
    Hold kæ.. en fed afslutning på Westin predatorcup i Fiskeavisen. Regner med at komme med et lille indlæg omkring det først i det nye år. Der er jo virkelig tale om rigtig mange store fisk i år, med en nervepirrende afslutning.
    Godt nytår til dig, og lad din stang bøje i det nye år.

    SvarSlet
  3. Ja den mangler godt nok lidt kondi. Meget sjovt at vi fik en med præcis samme længde, og den var nu heller ikke i speciel god kondition.
    Tillykke med fisken.

    SvarSlet
  4. Ja det var helt vildt. Det var med spænding at vi åbnede mailboksen hver dag de sidste par uger og top tre rykkede hele tiden rundt. Men ja, generelt var Westin Predator Cup i år et glimrende eksempel på kvaliteten af såvel danske vande som danske rovfiskere: Verdensklasse!

    Vi har lavet en sammenfatning i den netop udkomne udgave af Avisen. Der stjæler du bare fra med arme og ben hvis der er noget du kan bruge:)

    SvarSlet